top of page
Logo Designing

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

1. Τι είναι λογότυπο;

Το λογότυπο (καμία φορά θα βρείς και τον όρο ‘’ο λογότυπος’’) είναι ένα οπτικό σύμβολο ή έμβλημα που αντιπροσωπεύει ένα άτομο, μια εταιρεία, έναν οργανισμό ή ένα προϊόν. Χρησιμεύει ως μοναδικό αναγνωριστικό, συνδυάζοντας συνήθως τυπογραφία, εικόνες και χρώμα. Ένα λογότυπο διαδίδει την ουσία, τις αξίες και το σκοπό της οντότητας που αντιπροσωπεύει, παρέχοντας άμεση αναγνώριση και ενισχύοντας το brand name.

3D print It and More logo

Αυτοδημιουργία του λογότυπου του 3D Print it and More

2. Πώς να σχεδιάσω λογότυπο;

Για να σχεδιάσετε ένα λογότυπο, ξεκινήστε ερευνώντας το κοινό και τον ανταγωνισμό σου. Στη συνέχεια, σκιαγραφήστε πολλές ιδέες και έννοιες, τελειοποιώντας τες σε ένα απλό σχέδιο. Τέλος, επιλέξτε κατάλληλα χρώματα, γραμματοσειρές και στοιχεία που ευθυγραμμίζονται με την ταυτότητα της επωνυμίας σου, διασφαλίζοντας ότι το λογότυπο είναι οπτικά ελκυστικό και αξέχαστο.

 

3. Πως φτιάχνεται ένα καλό λογότυπο;

Ακολουθούν ορισμένα βασικά στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψη για την δημιουργία ενός καλού λογότυπου:

 • Απλότητα: Ένα καλό λογότυπο είναι απλό και εύκολα αναγνωρίσιμο, με καθαρές γραμμές και ελάχιστη πολυπλοκότητα που επιτρέπουν την εύκολη κατανόηση και την επεκτασιμότητα.

 • Απομνημόνευση: Ένα ισχυρό λογότυπο πρέπει να είναι αξιομνημόνευτο και να αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στους θεατές. Θα πρέπει να είναι ευκρινές και μοναδικό, ξεχωρίζοντας την επωνυμία σου από τους ανταγωνιστές.

 • Συνάφεια: Ένα καλό λογότυπο πρέπει να είναι σχετικό με την επωνυμία σου και να διαδίδει αποτελεσματικά την ουσία, τις αξίες και τον σκοπό του. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της επωνυμίας σου και να έχει απήχηση στο κοινό σου.

 • Ευελιξία: Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο σε διαφορετικά μέσα και μεγέθη, είτε πρόκειται για ιστότοπο, έντυπο υλικό ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει να λειτουργεί καλά τόσο σε έγχρωμη όσο και σε ασπρόμαυρη μορφή.

 • Διαχρονικότητα: Στόχευσε σε ένα λογότυπο που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου και δεν ξεπερνιέται γρήγορα. Συνιστώ να αποφύγεις τις τάσεις και να επιλέξεις διαχρονικά σχεδιαστικά στοιχεία που θα παραμείνουν επίκαιρα για τα επόμενα χρόνια. Οι τάσεις περνάνε... τα βουνά παραμένουν πάντα...

 • Συνέπεια: Ένα καλό λογότυπο είναι συνεπές με τη συνολική ταυτότητα της επωνυμίας σου και ευθυγραμμίζεται με τα μηνύματα, τον τόνο και τις αξίες που επιθυμείς να μεταδώσεις. Θα πρέπει να δημιουργήσει μια συνεκτική οπτική αναπαράσταση της επωνυμίας σου σε όλες τις πλατφόρμες.

 

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους παράγοντες, μπορείς να δημιουργήσεις ένα λογότυπο που αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά την επωνυμία σoυ, καθιερώνει την αναγνώριση και συμβάλλει στη δημιουργία μιάς ισχυρής οπτικής ταυτότητας.

σχεδίαση λογοτύπου 3D Print It and More

Διμηουργία λογότυπου PETIT από το 3D Print it and More

4. Μπορώ να κατοχυρώσω το λογότυπο μου;

Ναι, μπορείς να υποβάλλεις αίτηση για αναγνώριση εμπορικού σήματος. Το εμπορικό σήμα παρέχει νομική προστασία για το λογότυπό σου, παρεμποδίζοντας άλλους να το χρησιμοποιούν χωρίς την άδεια σου και έτσι έχεις αποκλειστικά δικαιώματα για τη χρήση του σε σχέση με τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σου. Επίσης βοηθά στη δημιουργία της ταυτότητας της επωνυμίας σου και αποτρέπει τη σύγχυση μεταξύ των καταναλωτών. Για να κάνεις το λογότυπό σου εμπορικό σήμα, θα πρέπει να υποβάλεις αίτηση για εμπορικό σήμα στο ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας), στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου του Ελληνικού κράτους, ακολουθώντας τις απαραίτητες διαδικασίες και απαιτήσεις για την εγγραφή. 

https://www.opi.gr/genika-pi/synithi-erotimata

 

Τέλος, για οποιαδήπωτε νομική απορία καλό είναι να συμβουλευτείς ένα δικηγόρο εμπορικών σημάτων για να κατανοήσεις τις νομικές εκτιμήσεις και να διασφαλίσεις ότι το λογότυπό σου δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα κανενός.

 

5. Ποιές μορφές αρχείων πρέπει να χρησιμοποιήσω για το λογότυπό μου;

 

Όταν πρόκειται για μορφές αρχείων για το λογότυπό σου, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη τόσο την ευελιξία όσο και την ποιότητα. Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις προτεινόμενες μορφές αρχείων για λογότυπα:

 

1. Διανυσματικές μορφές (Vector format): Οι διανυσματικές μορφές είναι ιδανικές για λογότυπα, καθώς επιτρέπουν επεκτασιμότητα χωρίς απώλεια ποιότητας. Οι πιο κοινές διανυσματικές μορφές για λογότυπα είναι:

 

EPS (Ενθυλακωμένο PostScript)

AI (Adobe Illustrator)

SVG (Scalable Vector Graphics)

 

2. Μορφές raster: Οι μορφές raster χρησιμοποιούνται για πιο συγκεκριμένους σκοπούς, όπως web ή εκτύπωση. Εξαρτώνται από την ανάλυση, επομένως μπορεί να χάσουν την ποιότητα όταν κλιμακωθούν. Οι συνήθεις μορφές raster για λογότυπα περιλαμβάνουν:

 

PNG (Portable Network Graphics): Προσφέρει υποστήριξη διαφάνειας και είναι κατάλληλο για χρήση στο διαδίκτυο.

JPEG ή JPG (Joint Photographic Experts Group): Προτιμάται για χρήση σε ιστότοπο όταν το μέγεθος της εικόνας πρέπει να ελαχιστοποιηθεί, αλλά είναι μια μορφή με απώλειες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υποβαθμίσει ελαφρώς την ποιότητα της εικόνας.

 

3. PDF (Μορφή φορητού εγγράφου): Το PDF είναι μια ευέλικτη μορφή που διατηρεί διανυσματικές πληροφορίες και χρησιμοποιείται συνήθως για την κοινή χρήση αρχείων λογότυπου με άλλους, ειδικά για σκοπούς εκτύπωσης.

 

Συνιστάται να έχεις το λογότυπό σου διαθέσιμο τόσο σε διανυσματική όσο και σε μορφή raster για να καλύψεις διάφορες περιπτώσεις χρήσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις την ευελιξία να κλιμακώσεις το λογότυπό σου για διαφορετικούς σκοπούς, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα του.

6. Πώς επιλέγω τα σωστά χρώματα για το λογότυπό μου;

Αυτό είναι μία κρίσιμη απόφαση. Η επιλογή των σωστών χρωμάτων για το λογότυπό σου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αντίληψη του brand σου. Εάν ακολουθήσεις τα βήματα παρακάτω θα είσαι πιο έτοιμος να αποφασίσεις τα σωστά χρώματα:

 

 • Κατανόησε το brand σου: Ξεκίνησε ορίζοντας την προσωπικότητα, τις αξίες και το κοινό της επωνυμίας σου. Σκέψου τα συναισθήματα και τους συσχετισμούς που θέλεις να μεταφέρει το λογότυπο σου.

Παράδειγμα σχεδίασης ενός λογοτύπου
 • Ερεύνησε την ψυχολογία των χρωμάτων: Τα διαφορετικά χρώματα προκαλούν συγκεκριμένα συναισθήματα και έχουν ψυχολογικά αποτελέσματα. Μελέτησε την ψυχολογία των χρωμάτων και τις έννοιες που σχετίζονται με διάφορα χρώματα για να τα φέρεις στο ίδιο επίπεδο της επωνυμίας σου και στο επιθυμητό μήνυμα.

 

 • Σκέψου τον κλάδο σου: Ανέλυσε τα χρώματα που χρησιμοποιούνται συνήθως στον κλάδο σου για να κατανοήσεις τις υπάρχουσες συσχετίσεις και τάσεις χρωμάτων. Αποφάσισε εάν θέλεις να ακολουθήσεις ή όχι αυτούς τους κανόνες, φροντίζοντας  το λογότυπό σου να ξεχωρίζει αλλά και να παραμένει σχετικό.

 

 • Διαφοροποίηση επωνυμίας: Εξέτασε το ενδεχόμενο να επιλέξεις χρώματα που διαφέρουν από τους ανταγωνιστές σου για να δημιουργήσεις μια μοναδική ταυτότητα που βοηθά το λογότυπο και την επωνυμία σου να ξεχωρίζουν.

 

 • Συνδυασμοί χρωμάτων: Πειραματήσου με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς για να βρείς τη σωστή ισορροπία. Σκέψου τον χρωματικό κύκλο και εξερεύνησε συμπληρωματικούς, ανάλογους ή μονόχρωμους συνδυασμούς χρωμάτων. Στο τέλος θα καταλήξεις σε έναν οπτικά ευχάριστο συνδυασμό που ενισχύει την επίδραση του λογότυπού σου.

 

 • Δοκιμή και προσαρμογή: Κάνε δείγματα σχεδίων χρησιμοποιώντας τα επιλεγμένα χρώματα και παρατήρησε πώς εμφανίζονται σε διάφορα μέσα αλλά και σε διαφορετικό φόντο. Δοκίμασε την ορατότητα και την αναγνωσιμότητά τους, φροντίζοντας να λειτουργούν καλά τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή.

 

 • Πάρε γνώμη: Συγκέντρωσε τις απόψεις, σχόλια και γνώμες από τους φίλους και τους επαγγελματίες του σχεδιασμού. 

 

Θυμήσου, τα χρώματα μπορεί να έχουν πολιτιστική ή περιφερειακή σημασία, επομένως σκέψου το πλαίσιο στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί το λογότυπο σου. Τα σωστά χρώματα πρέπει να ευθυγραμμίζονται με την επωνυμία σου, να έχουν απήχηση στο κοινό σου και να διαδίδουν αποτελεσματικά το μήνυμα και την προσωπικότητα της επωνυμίας σου.

 

7. Πρέπει να απευθυνθώ σε έναν επαγγελματία σχεδιαστή ή να το κανώ μόνος μου με ένα online logo maker;

Η απόφαση μεταξύ της πρόσληψης ενός επαγγελματία σχεδιαστή ή της χρήσης ενός κατασκευαστή λογοτύπων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού σου, των δεξιοτήτων σχεδιασμού, του χρόνου και του επιθυμητού αποτελέσματος. Η γνώμη μου είναι:

Πρόσληψη επαγγελματία σχεδιαστή:

Εξειδίκευση και δημιουργικότητα: Οι επαγγελματίες σχεδιαστές φέρνουν στο τραπέζι την τεχνογνωσία, τη δημιουργική σκέψη και τη γνώση του κλάδου. Μπορούν να παρέχουν μοναδικά και προσαρμοσμένα σχέδια από λογότυπα που αντιπροσωπεύουν πραγματικά την ταυτότητα της επωνυμίας σου.

Προσαρμογή: Η συνεργασία με έναν σχεδιαστή επιτρέπει μια εξαιρετικά προσαρμοσμένη προσέγγιση. Θα αφιερώσει χρόνο για να κατανοήσει την επωνυμία, τους στόχους σου, με αποτέλεσμα ένα λογότυπο που αποτυπώνει τέλεια το όραμά σου.

Επαγγελματική ποιότητα: Οι σχεδιαστές παρέχουν αρχεία λογοτύπου υψηλής ποιότητας κατάλληλα για διάφορες εφαρμογές. Κατανοούν τις τεχνικές πτυχές του σχεδιασμού του λογοτύπου, όπως η επεκτασιμότητα και η ακρίβεια των χρωμάτων, διασφαλίζοντας ότι το λογότυπο σου φαίνεται κομψό και επαγγελματικό.

 

Χρήση κατασκευαστή λογότυπου:

Περιορισμένη προσαρμογή: Οι κατασκευαστές λογοτύπων προσφέρουν συχνά προσχεδιασμένα πρότυπα και περιορισμένες επιλογές προσαρμογής, καθιστώντας δύσκολη τη δημιουργία ενός πραγματικά μοναδικού και προσαρμοσμένου λογότυπου για την επωνυμία σου.

Έλλειψη εξειδίκευσης: Ενώ οι κατασκευαστές λογοτύπων παρέχουν φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία, δεν προσφέρουν την τεχνογνωσία και τις δημιουργικές δεξιότητες που διαθέτουν οι επαγγελματίες σχεδιαστές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα λογότυπο που στερείται πρωτοτυπίας ή δεν αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά την επωνυμία σου.

Κίνδυνος γενικών σχεδίων (generic design): Οι κατασκευαστές λογοτύπων είναι ευρέως προσβάσιμοι, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές επιχειρήσεις μπορεί να καταλήξουν να χρησιμοποιούν παρόμοια πρότυπα ή γενικά στοιχεία σχεδίασης, μειώνοντας την ικανότητα της επωνυμίας σου να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Συμπερασματικά, η πρόσληψη ενός επαγγελματία σχεδιαστή προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τεχνογνωσίας, της δημιουργικότητας και της προσαρμογής, διασφαλίζοντας ότι θα αποκτήσετε ένα λογότυπο υψηλής ποιότητας που αντιπροσωπεύει μοναδικά την επωνυμία σου. Ενώ οι κατασκευαστές λογοτύπων μπορεί να είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό και βολικοί, συχνά δεν έχουν την προσαρμογή και την πρωτοτυπία που συνεπάγεται η συνεργασία με έναν εξειδικευμένο σχεδιαστή.

8. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα σχέδιο λογοτύπου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα;

 

Εάν δεν θέλεις να προκαλέσεις ζημιά στην επιχείρησή σου, τότε ένα κατηγορηματικά ΟΧΙ. Δεν συνιστάται από κανέναν αρμόδιο η χρήση μιας εικόνας που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στο λογότυπό σου χωρίς να έχεις την άδεια χρήσης. Η νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων προστατεύει τα πρωτότυπα έργα του δημιουργού, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων και παρέχει στον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων αποκλειστικά δικαιώματα αναπαραγωγής, διανομής, προβολής και τροποποίησης του έργου του. Η χρήση μιας εικόνας που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια μπορεί να παραβιάζει τα δικαιώματα του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων, οδηγώντας ενδεχομένως σε νομικές συνέπειες.

Για να διασφαλίσεις ότι το λογότυπό σου είναι νομικά συμβατό, είναι καλύτερα να δημιουργήσεις ή να αποκτήσεις πρωτότυπα έργα τέχνης ή να χρησιμοποιήσεις εικόνες με άδεια χρήσης που παρέχουν τις απαραίτητες άδειες για εμπορική χρήση. Υπάρχουν διάφοροι διαθέσιμοι πόροι, όπως ιστοσελίδες στοκ φωτογραφιών ή συνεργασία με επαγγελματία σχεδιαστή, που παρέχουν πρόσβαση σε εικόνες χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης ή με άδεια χρήσης, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα στο λογότυπό σου.

Σου συνιστώ να ενημερωθείς στη ιστοσελίδα του ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας), του νομικού πρόσωπου ιδιωτικού δικαίου που εδρεύει στην Αθήνα και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

https://www.opi.gr/genika-pi/synithi-erotimata

Παράδειγμα σχεδίασης λογοτύπου ενός ξενοδοχείου

Παράδειγμα λογότυπου ενός ξενοδοχείου (πηγή Wix)

Τέλος, για οποιαδήποτε νομική απορία καλό είναι να συμβουλευτείς έναν δικηγόρο εμπορικών σημάτων για να κατανοήσεις τις συγκεκριμένες νομικές εκτιμήσεις και να διασφαλίσεις ότι το λογότυπο σου δεν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

9. Πώς μπορώ να αλλάξω το μέγεθος του λογότυπού μου χωρίς να χάσω την ποιότητα;

Για να αλλάξεις το μέγεθος του λογότυπού σου χωρίς απώλεια ποιότητας, σου παραθέτω αυτές τις οδηγίες:

Χρήση διανυσματικών μορφών: Εάν το λογότυπό σου έχει σχεδιαστεί σε διανυσματική μορφή, όπως με το Adobe Illustrator (.ai) ή το Scalable Vector Graphics (.svg), μπορείς να αλλάξεις το μέγεθός σου χωρίς απώλεια ποιότητας. Τα διανυσματικά γραφικά χρησιμοποιούν μαθηματικές εξισώσεις για να ορίσουν σχήματα και γραμμές, επιτρέποντας άπειρη επεκτασιμότητα.

Διατήρηση αναλογίας διαστάσεων: Όταν αλλάξεις το μέγεθος του λογότυπού σου, να διατηρείς πάντα το format, που είναι η αναλογική σχέση μεταξύ του πλάτους και του ύψους. Αυτό διασφαλίζει ότι το λογότυπο παραμένει οπτικά συνεπές και αποφεύγεται η παραμόρφωση. Κράτησε πατημένο το πλήκτρο Shift ενώ αλλάζεις το μέγεθος για να κλειδώσεις την αναλογία διαστάσεων στα περισσότερα λογισμικά σχεδιασμού.

Αλλαγή μεγέθους στο λογισμικό επεξεργασίας: Χρησιμοποίησε επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνας όπως το Adobe Photoshop ή το Adobe Illustrator για να αλλάξεις το μέγεθος του λογότυπού σου. Αυτά τα προγράμματα διαθέτουν προηγμένους αλγορίθμους αλλαγής μεγέθους που βοηθούν στη διατήρηση της ποιότητας του λογότυπού σου κατά τη διαδικασία αλλαγής μεγέθους.

Απέφυγε τη ραστεροποίηση: Εάν έχεις λογότυπο εικόνας ράστερ (π.χ. JPEG ή PNG), κατά την αλλαγή μεγέθους να είσαι προσεκτικός. Κάθε φορά που μεγενθύνεις μια εικόνα ράστερ, μπορεί να οδηγήσει στο λεγόμενο pixelation και απώλεια ποιότητας. Εάν είναι δυνατόν, ξεκίνησε με την έκδοση υψηλότερης ανάλυσης του λογότυπου σου για να ελαχιστοποιήσεις την απώλεια ποιότητας.

Αποθήκευση σε μορφές χωρίς απώλειες: Όταν αποθηκεύεις το λογότυπό σου με αλλαγή μεγέθους, χρησιμοποίησε μορφές αρχείων χωρίς απώλειες, όπως PNG ή TIFF, οι οποίες διατηρούν την ποιότητα της εικόνας χωρίς συμπίεση. Αυτές οι μορφές διατηρούν την ευκρίνεια και τη λεπτομέρεια του λογότυπού σου.

Δοκιμή σε διαφορετικά μεγέθη: Αφού έχεις αλλάξει το μέγεθος, δοκίμασε το λογότυπό σου σε διάφορα μεγέθη για να βεβαιωθείς ότι φαίνεται καθαρό και ευανάγνωστο. Έλεγξε το σε διαφορετικές συσκευές και μέσα για να επαληθεύσεις την ποιότητα και την αναγνωσιμότητά του.

Και ακόμα κάτι σημαντικό: είναι πάντα ιδανικό να έχεις μια κλιμακούμενη διανυσματική έκδοση (scalable vector version) του λογότυπού σου, ώστε να μπορείς να αλλάζεις μέγεθος χωρίς απώλεια ποιότητας. Εάν δεν έχεις διανυσματικό αρχείο (vector file), ακολούθησε τα παραπάνω βήματα για να ελαχιστοποιήσεις την απώλεια ποιότητας κατά την αλλαγή μεγέθους.

 

10. Πόσο κοστίζει ένα λογότυπο;

Το κόστος μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις απαιτήσεις σχεδιασμού που έχεις. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, συνιστώ να επικοινωνήσουμε για να λάβεις συγκεκριμένο κόστος για το project σου.

Πάντως στο 3D Print It And More -Larisa το More παρουσιάζει και μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες σχεδίασης λογοτύπου πιστεύοντας στη δύναμη της εντυπωσιακής επωνυμίας μέσω καλοφτιαγμένων λογοτύπων. H επένδυση σε ένα λογότυπο είναι μια επένδυση στην επιτυχία της επωνυμίας σου. Για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε ένα λογότυπο που ευθυγραμμίζεται με την ταυτότητα της επωνυμίας σου και έχει απήχηση στο κοινό σου, η διαδικασία σχεδιασμού λογοτύπων στο 3D Print It and More περιλαμβάνει:

 • έρευνα, 

 • συλλογικές συζητήσεις και 

 • επαναλληπτικό σχεδιασμό.

 

Είμαι υπερήφανος για την παροχή υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αρχείων λογοτύπου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες πλατφόρμες, διασφαλίζοντας ότι η επωνυμία σου θα ξεχωρίζει. Αν και η τιμολόγηση αντικατοπτρίζει την αξία και την τεχνογνωσία που παρέχω, πιστεύω επίσης στη διαφάνεια. Το κόστος καλύπτει το χρόνο, την προσπάθεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια που αφορά κάθε στάδιο της διαδικασίας σχεδιασμού λογοτύπου, καθώς και τις αναθεωρήσεις και τη συνεχή υποστήριξη για να διασφαλίσω την ικανοποίησή σου. Είμαι ο Δημήτρης και είμαι στη διαθεσή σου στο 3D print it and more να δημιουργήσουμε ένα λογότυπο που θα γίνει η οπτική αναπαράσταση της ιστορίας της επωνυμίας σου, αφήνοντας μια τέλεια εντύπωση στο κοινό. Είτε έχεις λογιστικό γραφείο, ζαχαροπλαστείο, ιατρείο, μίνι μάρκετ, καφετέρια, κάποια start-up ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, είμαι έδω για σένα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΟΛΑ ΣΤΟ 3D PRINT IT AND MORE

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ.

3D Print It and More Logo

Στείλε μήνυμα εδώ για οποιαδήποτε απορία. Ζήτα μια προσφορά. Απαντώ το συντομότερο.
Θα χαρώ να μιλησουμε.

Upload File

Thanks for submitting!

bottom of page