top of page
Graphic Spiral

3D PRINTOPIA

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 3D PRINTING ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΟΥ

3D PRINTOPIA - 3D Printing σεμινάριο

Καλώς Ηρθες Στο Σεμινάριο 3D PRINTOPIA

Τα 3D Printing Μαθήματα Που Ήθελες Πάντα!

 

Αυτό το σεμινάριο το έχω σχεδιάσει για να σε μυήσει στον συναρπαστικό κόσμο της 3D εκτύπωσης και να σε εξοπλίσει με τις θεμελιώδεις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσεις σε αυτόν τον τομέα των νέων τεχνολογιών.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σεμιναρίου, θα μάθεις για τα βασικά της τρισδιάστατης εκτύπωσης, τους διαφορετικούς τύπους τρισδιάστατων εκτυπωτών και τις εφαρμογές τους αλλά και για τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην τρισδιάστατη εκτύπωση. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να δείς την τρισδιάστατη εκτύπωση σε δράση και να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία με το σχεδιασμό και την 3D εκτύπωση των δικών σου τρισδιάστατων μοντέλων.

Ο χώρος του 3D Print It and More για το 3D Printing σεμινάριο

Ο χώρος του 3D Print It and More 

Θα σε καθοδηγήσω σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την επιλογή του σωστού τρισδιάστατου εκτυπωτή και λογισμικού μέχρι το σχεδιασμό και την προετοιμασία των τρισδιάστατων μοντέλων σου για εκτύπωση. Θα μάθεις επίσης τις βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τη συντήρηση του 3D εκτυπωτή σου για να εξασφαλίσεις άριστη απόδοση και μακροζωία.

Είτε είσαι χομπίστας, φοιτητής ή επαγγελματίας που θέλεις να διευρύνεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου στον τομέα της τρισδιάστατης εκτύπωσης, το σεμινάριο PRINTOPIA είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ξεκινήσεις. 

Τι αποτελεί το 3D PRINTOPIA;

 

Λοιπόν, 3D PRINTOPIA είναι ένα special σεμινάριο για αρχάριους (ανήλικοι, ενήλικοι) που ενδιαφέρονται να μάθουν βασικές γνώσεις σχετικά με το 3D printing. Σε αυτό το σημείο μπορώ να σε βοηθήσω ειδικά αν μένεις στη Λάρισα και έχεις τουλάχιστον 60 λεπτά στη διάθεσή σου.

 

Διαφορετικά, αν δεν μπορείς να έρθεις στο φυσικό μας κατάστημα 3D Print and More, διοργανώνω και online μαθήματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σου.

 

Θα σου δείξω τους:

 

 

Λύνουμε θέματα 3D ετύπωσης στην πράξη.

Όσο προχωράμε στην εκμάθηση, θα αποκτήσεις γνώσεις για το πώς να λύνεις τα συχνά προβλήματα της 3D εκτύπωσης, όπως τα λεγόμενα:

 

  • Stringing,

  • Warping,

  • Under Extrusion

  • Bed Leveling

  • Clogging

  • Supports

  • Adhesion

 

 

και άλλα πολλά θέματα τα οποία είναι ατελείωτα, για να είμαι ειλικρινής.

Έχει κι άλλο! 

θα έρθεις σε επαφή με μια πρωτοποριακή συσκευή για παραγωγή καλουπιών από τα 3D εκτυπωμένα αντικείμενα 

Θα απολαύσεις το μοναδικό εργαστήριο στη Λάρισα όπου εξειδικεύεται στην τρισδιάστατη εκτύπωση έχοντας μια θεωρητική αλλά και πρακτική εμπειρία.

Συμμετοχή ERASMUS στο 3D PRINTOPIA

Συμμετοχή ERASMUS στο 3D PRINTOPIA όπου παρατηρείται ένα ολόγραμμα κατασκευασμένο στο 3D Print it and More

Μπορώ να σε καθοδηγήσω στα βασικά αυτής της 3D εμπειρίας και μετά να μου αναλύσεις τί σε ενδιαφέρει περισσότερο για να προχωρήσουμε αν επιθυμείς και σε άλλο πιο εξειδικευμένο επίπεδο, όπου θα είσαι έτοιμος να εκτυπώσεις ό,τι θέλεις χωρίς δυσκολίες (όπως να ξεκολλήσεις το αντικείμενο απο το κρεβάτι (bed) του printer σου) και να πάρεις στο χέρι σου περήφανα, είτε ένα διακοσμητικό, είτε κάποιο εργαλείο, είτε ένα δώρο για τον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Θυμήσου, η εκμάθηση της τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι μια σταδιακή διαδικασία, γι' αυτό να είσαι υπομονετικός.  Ζήτα καθοδήγηση από την όποια κοινότητα και μη διστάσεις να πειραματιστείς και να κάνεις λάθη. Με την πάροδο του χρόνου και τη συνεχή εξάσκηση, θα γίνεις πιο σίγουρος και ικανός στον μαγευτικό κόσμο του 3D printing.

Αν ακόμα δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις, γράψε μας τα ενδιαφέροντα, τις σκέψεις και τις απορίες σου ώστε να μπορέσω να σε καθοδηγήσω.

Πόσο κοστίζει το 3D PRINTOPIA;

Φροντίζοντας να αποκτήσεις τις γνώσεις εύκολα και με ευχαρίστηση, άρα με 100% πρακτική και 0% θεωρία και χωρίς υπερβολικά μεγάλη οικονομική επιβάρυνση, το σεμινάριο 3D PRINTOPIA είναι σχεδιασμένο ως: μονά μαθήματα 60 λεπτών και πακέτο 5 μαθημάτων τα οποία κοστολογώ ως εξής:

1 μάθημα / 1 άτομο = 25 €

1 μάθημα / 2+ άτομα = 40 €

5 μαθήματα / 1 άτομο = 95 €

5 μαθήματα / 2+ άτομα = 180 €

Το πακέτο 5 μαθημάτων προσφέρει αρκετο χρόνο για τα να καταφέρεις όχι μόνο τα βασικά της 3D εκτύπωσης, άλλα και την ικανότητα να αντιμετωπίζεις τυχόν προβλήματα κατά την εκτύπωση, που είναι ενα σημαντικό βήμα στην ανεξαρτητοποίησή σου. Οπότε...

ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ!

THINK. DESIGN. CREATE. 

Στείλε μήνυμα εδώ για οποιαδήποτε απορία. Ζήτα μια προσφορά. Απαντώ το συντομότερο.
Θα χαρώ να μιλησουμε.

Upload File

Thanks for submitting!

bottom of page